teriyakinudlar
Det här är en maträtt som jag lagar så himla ofta. För att det är gott, men det är också superenkelt. För fyra stora portioner behöver du

6-7 morötter

Borsta champinjonerna och skär upp. Hacka vitlöken fint, skär morötterna i mynt. Skär rödlöken i stora bitar, och skär haricots vertsen lite kortare.

Stek vitlöken, morötterna och champinjonerna i lite kokosolja tills champinjonerna har gett ifrån sig all vätska.

Tillsätt sedan resten av grönsakerna.

Koka upp vatten. Häll vattnet in en skål med äggnudlarna.

Efter ca 3-5 minuter är äggnudlarna mjuka. Häll av vattnet och häll lite olja på nudlarna. Skär nudlarna lite kors och tvärs, annars blir det jättejobbigt att blanda.

Häll nudlarna i pannan och tillsätt lite av allt som finns på bilden. Teriyakisås, sweet chili sås, soja, cayennepeppar, paprika, honung och sesamfrön.

Ät.

100 g haricots verts
250 g äggnudlar
250 g äggnudlar
2 klyftor vitlök
1 1/2 rödlök
8 champinjoner
1 paket äggnudlar
1/2 paket quorn/kyckling

Borsta champinjonerna och skär upp. Hacka vitlöken fint, skär morötterna i mynt. Skär rödlöken i stora bitar, och skär haricots vertsen lite kortare.

Stek vitlöken, morötterna och champinjonerna i lite kokosolja tills champinjonerna har gett ifrån sig all vätska.

Tillsätt sedan resten av grönsakerna.

Koka upp vatten. Häll vattnet in en skål med äggnudlarna.

Efter ca 3-5 minuter är äggnudlarna mjuka. Häll av vattnet och häll lite olja på nudlarna. Skär nudlarna lite kors och tvärs, annars blir det jättejobbigt att blanda.

Häll nudlarna i pannan och tillsätt lite av allt som finns på bilden. Teriyakisås, sweet chili sås, soja, cayennepeppar, paprika, honung och sesamfrön.

Ät.
Kommentarer
Trackback